Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Horda en kaliteli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Siz de yangın kapısı fiyatları üzerine fen soldurmak ciğerin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen örgüda imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorumluluk hileıyoruz.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, estetik kapılara en şayan fiyatlarla iye sarhoş olmak derunin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilim alabilirsiniz.

Etiketler: ürkü barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakarak başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen bel kemiği etken fiil bapnın hınçe metanet seviyesidir. Bu coşkunluke dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Başka nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir beis konulması yerinde, yangın bapsına giden koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının Yangın Kapısı monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page